Nieuws


Op 15 juni is ons prachtige gouden meisje geboren uit Indigo’s Juli (Haflinger) x Romero LJ (PRE). Haar naam is Indigo’s Aurell en ze belooft net zo’n stevige dame te worden als haar volle zus Neroli!

Op maandag 20 februari gaat het nieuwe LAKB opleidingsjaar van start met maar liefst 16 studenten, verdeeld over vier verschillende jaargroepen. Wil jij volgend jaar ook graag deelnemen aan de opleiding tot trainer/instructeur, neem dan contact op om de intake te doorlopen.

Wil jij graag het boek Veulengeluk winnen? In februari en maart zijn er weggeefacties bij maar liefst drie paardenmagazines: Bit & Cap, Level-up magazine en De manegeruiter!

Op 27 november vindt de diploma uitreiking plaats, waarmee we het opleidingsjaar 2022 af zullen sluiten. Studenten zijn vanaf 12.45 van harte welkom samen met hun familie. Natuurlijk vieren we het slagen van de studenten met koffie, vlaai en ander lekkers!

In oktober 2022 is mijn zevende boek ‘Veulengeluk’ verschenen! Dit boek behandeld alles wat je moet weten als je een sterk en gezond veulentje met een goed karakter wil fokken. Van het kiezen van de ouderdieren, de methoden van bevruchting, de dracht en de geboorte, tot de opvoeding van je jonge paard: het komt allemaal uitgebreid aan bod in dit boek vol beeldmateriaal en nuttige tips!

Veulengeluk is onder meer verkrijgbaar via Bol.com, Mediaboek en Bruna.