Lessen & training


Bij Indigo Horsetraining kunt u terecht voor lessen en training bij u op locatie in Zuid-Limburg of in het grensgebied. Het aanbod bestaat uit:

  • Grondwerk voor het vormen van begrip, vertrouwen en respect tussen mens en paard.
  • Gymnastiseren aan de hand
  • Rijles op basis van biomechanica van ruiter en paard
  • Houding & zit analyse, ruiteryoga, ademhalings- & ontspanningstechnieken
  • WE en obstakeltraining
  • Begeleiding bij trailerladen, beleren of communicatieproblemen
Werk aan de hand is een heel goede manier om je paard te gymnastiseren

Ook is het voor lichtgevorderde ruiters mogelijk om privé-les te volgen (grondwerk, werk aan de hand, rijden, working equitation) met een schoolpaard op locatie in Epen.

Tenslotte bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een online begeledingstraject, waarbij ruiters vanuit alle windstreken kunnen profiteren van persoonlijke begeleiding, ook indien les op locatie door afstand niet mogelijk is.

Het online begeleidingstraject bestaat uit vier feedbackmomenten, waarin terugkoppeling wordt gegeven op de training (grondwerk, werk aan de hand, longeren, rijden), de ruiter achtergronduitleg, tips en trainingsadviezen op maat krijgt en terecht kan met vragen. Neem voor meer informatie of aanmelding gerust contact op!

Lisanne komt ook op locatie om clinic’s te geven in heel Nederland, België en desgewenst in Duitsland. Neem voor het organiseren van een clinic gerust contact op.

Lessen en training kunnen worden gegeven in het Nederlands, Duits, Engels (en natuurlijk in authentiek Limburgs!) Dus anderstalige leerlingen zijn meer dan welkom.