Romeo

Romeo is een flinke KNPN ruin van Flemming x Gribaldi. Hij wordt op Z-niveau getraind en ingezet voor de meer gevorderde studenten. Hij is een lieve jongen, met karakter, maar heel eerlijk. Met Romeo werk ik dressuurmatig en we doen working equitation. Romeo heeft al meerdere keren model gestaan voor mijn artikelen in Ros en Bit magazine en voor Deuber zadels.Juli


Juli (Charlotte van de Edelweiss) is een knappe jonge Haflinger merrie uit Namurai x Walzetraum. Zij wordt op dit moment opgeleid tot lespaard en geniet van bosritten en vrijheidsdressuur. Ook Juli heeft al enkele malen model gestaan voor o.a. Deuber, Musgo en Bit.


Foto: Bit media

Galio


Deze Spaanse prins is verhuidsd naar zij nieuwe baasje.Solskin

Sol is een speciaal verhaal. Wij leerden elkaar kennen tijdens de periode dat ik werkzaam was als trainer in het zuiden van Spanje, ten westen van Granada. Ik trainde daar vijf Spaanse hengsten, waaronder Solskin. Vanwege zijn enorme gevoeligheid en uitzonderlijke voorkomen was hij vanaf het eerste moment mijn droompaard. Maar het kwam nooit bij me op dat dit paard ooit van mij zou kunnen zijn. Toen ik terugkeerde naar Nederland moesten we dan ook afscheid nemen. Maar door een aantal vreemde wendingen kruisten onze wegen elkaar tot twee keer aan toe opnieuw! Intussen geniet Sol van zijn welverdiende rust.