Te koop: Victorino de Jau

1.63 m., 9 jaar

Deze zeer mensgerichte Lusitano ruin doet niets liever dan werken. Hij is zeer aanhankelijk en reageert op de lichtste hulpen. Gaat zeer makkelijk zijwaarts, kent longeren, dubbele longe, werk aan de hand, grondwerk, working equitation obstakels en heeft al wat ervaring op vreemd terrein. Zeer gemakkelijk te laden, goed opgevoed en harmonisch gebouwd. Voor info en prijs kunt u contact opnemen via mail of telefonisch.Romeo


Romeo is een flinke KNPN ruin van Flemming x Gribaldi. Hij wordt op Z-niveau getraind en ingezet voor de meer gevorderde studenten. Hij is een lieve jongen, met karakter, maar heel eerlijk. Met Romeo werk ik dressuurmatig en we doen working equitation.
Galio


Deze Spaanse prins is verhuidsd naar zij nieuwe baasje.Solskin

Sol is een speciaal verhaal. Wij leerden elkaar kennen tijdens de periode dat ik werkzaam was als trainer in het zuiden van Spanje, ten westen van Granada. Ik trainde daar vijf Spaanse hengsten, waaronder Solskin. Vanwege zijn enorme gevoeligheid en uitzonderlijke voorkomen was hij vanaf het eerste moment mijn droompaard. Maar het kwam nooit bij me op dat dit paard ooit van mij zou kunnen zijn. Toen ik terugkeerde naar Nederland moesten we dan ook afscheid nemen. Maar door een aantal vreemde wendingen kruisten onze wegen elkaar tot twee keer aan toe opnieuw! Intussen geniet Sol van zijn welverdiende rust.